Vacatures

Onze vacatures

Welkom op onze website. Onze vacatures ontdekt via onze advertenties? Of ben je hier rechtstreeks terechtgekomen. Maakt niet uit, we zijn blij dat we met jou mogen kennismaken.

Voor beide vacatures is kennis van verzekeringen een grote plus!

Ben je in één van onze vacatures geïnteresseerd dan nodigen we je ongetwijfeld uit voor een gesprek. Ook al loopt onze vacature niet volledig parallel met jouw competenties of verlangens. Want bovenal is een geëngageerde en betrokken collega goud waard! Vooral als jij zelf dat ietsje meer verwacht wordt het interessant. Dan bieden we doorgroeimogelijkheden.

Kredietanalist met ambitie tot doorgroeien

Als je niet strikt gebonden wil zijn aan een nine to five functie kun je een gedeelte van jouw binnendienst combineren met een stukje buitendienst. Het is altijd fijn om je klant op het thuisbedrijf te mogen ontmoeten. Landbouw en KMOZ draagt je interesse weg? En wil je 5/5 werken? Kom dan onze doorgroeimogelijkheden ontdekken.

Lees hier alles over deze vacature >

Relatiebeheerder betaalverkeer met ambitie tot doorgroeien

Ziehier de kortste lijn naar een vertrouwensband met de klant. Nadat je je de nodige Crelan – vaardigheden eigen gemaakt hebt zullen de klanten je nauwer betrekken bij hun financiën. En dan is de eerste stap naar éénvoudige beleggingen gezet. Voor zover dit jouw ambitie is tenminste. Wil je minimaal een 4/5 functie bekleden dan komt het vermogensbeheer van de cliënt jou toe. En maak je onze klanten tot de jouwe. Dat is pas een mooie motivatie!

Lees hier alles over deze vacature >

Solliciteer nu!

Geprikkeld door één van onze vacatures?
Dat komt goed uit! Want wij staan te popelen om jouw curriculum te lezen en je te leren kennen! Je kan hierbij steeds op onze discretie rekenen.

Stuur je CV naar vofvandevelde@skynet.be en we nemen contact met je op. Discretie verzekerd!

Frank Van de Velde
Bestuurder
Anne-Mie Vandeputte
Bestuurder

Ken je iemand die aan ons profiel voldoet? Speel onze vacature gerust door!

Van de Velde - Vandeputte: bank en verzekeringen