Van de Velde – Vandeputte: bank en verzekeringen

Spaarrekening en Jongerenrekening

Een babyborrel, communie of lentefeest? De inhoud van het welbekende envelopje komt ongetwijfeld op een spaarboekje terecht. Of is het een ontspaarboekje?

Waarom zou jij als ouder niet op een andere manier sparen voor jouw zoontje of dochtertje…  Of liever, beleggen en een leuk kapitaal opbouwen. Er is immers nog een ruime beleggingshorizon vooraleer je kind de spaargelden wil aanspreken.

Maandelijks beleggen kan al vanaf 25 euro per maand. Geef uw kinderen al van meet af aan een duwtje in de rug. Met het Crelan-beleggingscontract.

Jongerenrekening.

Uw kind wordt 12?

De wet laat toe dat uw zoon of dochter vanaf de leeftijd van 12 jaar mag beschikken over een eigen zichtrekening. Het maakt wel een wereld van verschil uit indien je jouw kind een bankkaart laat gebruiken. Want dan behoort bijvoorbeeld het afhalen van cash tot de mogelijkheden. Maar Crelan waakt erover dat je als ouder of wettelijk vertegenwoordiger via myCrelan de controle behoudt. Schenk je jouw kind het vertrouwen op een eigen zichtrekening, dan is een Crelan Economy Pack op maat gesneden.

Gratis en met een welkomsgeschenk.

Welkomstcadeau

welkomstcadeauOpen je een Crelan Economy Pack of een Crelan Performance Pack en stort je 50 euro op je zichtrekening, dan krijg je een welkomstcadeau.

Je hebt de keuze tussen:

  • een trendy hoofdtelefoon
  • een lenzenset voor smartphone of tablet
  • een USB-hub met 4 poorten
  • een powerbank

 

Van de Velde - Vandeputte: bank en verzekeringen