Kaprijke

Onze diensten

Ben je klant in ons agentschap te Kaprijke of Eeklo Blommekens? En vraag je je af hoe verder? Geen nood, wij kunnen u op beide locaties evengoed verder helpen.

Dagelijks bankieren

Je kan hier terecht voor alle vragen en service omtrent jouw betaalverkeer*. (*met uitzondering van cash verrichtingen).
Voor overschrijvingen bijvoorbeeld. Of voor het inlezen van uw identiteitskaart. Het consulteren of openen van zicht- en spaarrekeningen is een vanzelfsprekendheid. Vragen over bankkaarten en uw digipass of het aanvragen ervan zijn hier een essentiële dienstverlening.
De digitale bankdiensten van Crelan activeren vraagt vaak om een woordje uitleg. Daarna kun je optimaal het gemak genieten van MyCrelan of de mobiele betaalapps.

Vermogen en beleggingen

Uiteraard ben je voor uitgebreide gesprekken omtrent geldzaken op privacy gesteld. Wij verzekeren u die discretie. Want het kantoor Kaprijke voorziet in een afgesloten adviesruimte.
In onze agentschappen te Kaprijke en Eeklo Blommekens staan 3 ervaren specialisten in vermogen tot uw dienst.
Maak bij voorkeur een adviesafspraak. Dan voorzien wij exclusief tijd voor u.

Kredieten

Crelan biedt voor particulieren of zelfstandigen, ondernemers of landbouwers en vrije beroepers klassieke, maar ook flexibele kredietformules aan.
Omdat wij gelabeld zijn als Crelan Expert betekenen wij voor uw zaak ongetwijfeld een meerwaarde.
Neem spoedig contact op met onze relatiebeheerders business en landbouw. En maak ons deelgenoot van uw plannen.

Verzekeringen

Onze ervaring leert dat klanten het comfortabel vinden om hun bankzaken en verzekeringen onder één dak te hebben. Met steeds dezelfde vertrouwde gezichten.
Als makelaar voor verschillende maatschappijen kunnen we je vast de beste oplossing aanbieden. En dan gaat het niet enkel over een brand- of autoverzekering. Uw hospitalisatieverzekering en langetermijnsparen zijn ook onze zorg.
Specifiek over uw schuldsaldoverzekering of pensioensparen bij Crelan vind je meer duiding in ons kantoor. En over de brandverzekering die mogelijks gekoppeld is aan jouw woonkrediet bij Crelan.

Openingsuren

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
9u00 – 12u00 open afspraak afspraak afspraak open
Namiddag afspraak afspraak gesloten afspraak afspraak

Standvastig in uw buurt

Het kantoor Kaprijke is opgebouwd volgens het low cash concept. Voor cash transacties wend je je daarom het best tot ons kantoor te Eeklo in de Blommekens 79.
Daar zijn wij voorzien op alle geldopnames of stortingen aan het loket. Maar je kunt er ook het comfort genieten van de cash en more bankautomaat. 7/7 tussen 06u00 en 23u00. Onze automaat accepteert ook cash geld.

kaprijke

Van de Velde - Vandeputte: bank en verzekeringen