Verzekeringen

Kies voor zekerheid

Relatiebeheerder van uw verzekeringspolissen

  • Gratis en vrijblijvende verzekeringsscan van uw pakket
  • Advies op maat van uw verzekeringspolissen

Contactgegevens

Ons verzekeringsaanbod

Voor de particulier bestaan er bij wet slechts drie verplichte verzekeringen.

Meer dan tien niet-verplichte polissen opnoemen is echter geen kunst, enkele van die verzekeringen zijn onmisbaar in de huidige samenleving.

Naargelang uw leeftijd en gezinssamenstelling zullen uw verzekeringsbehoeften er anders gaan uitzien. Laat uw verzekeringsbundel mee-evolueren met uw levenssituatie. Onderteken steeds een kwalitatieve polis rechtsbijstand en voorkom zo belangenconflicten.

Voor zelfstandigen en vrije beroepen wordt uit de diverse polissen een verzekeringspakket samengesteld. De uitwerking hiervan wordt ondersteund door een deskundige.

NIET-LEVEN

AG is met meer dan 3,5 miljoen klanten marktleider in de Belgische verzekeringssector. Wat betekent dat 1 op de 3 Belgen klant is bij deze verzekeringsmaatschappij. Voor ondernemers biedt AG aangepaste professionele packs aan. Zo is er de Pack Modulis Landbouw, die 9 waarborgen biedt, exclusief voor de landbouwer.

Verder lezen op de website van AG… 

logo AXA

AXA Belgium maakt deel uit van een globaal netwerk, verspreid over 57 landen. De verzekeringsmaatschappij stelt haar expertise ten dienste van 3 miljoen Belgische klanten. Duurzaam en maatschappelijk ondernemen staat centraal in de visie van AXA. Geen wonder dat AXA en Crelan met haar coöperative foundation elkaar in een samenwerking gevonden hebben.

Verder lezen op de website van AXA (filmpje)… 

De Europa’s nr. 1 in onafhankelijke rechtsbijstand staat steeds aan de kant van de klant. Belangenconflicten zijn uitgesloten vanwege volledig autonoom beheer. Ervaren juristen maken een reële inschatting betreffende uw dossier. Naar de rechtbank stappen of een voorstel tot minnelijke schikking accepteren. DAS werkt excl. via  het makelaarsnet.

Verder lezen op de website van DAS… 

LEVEN

NN

Deze verzekeringsmaatschappij engageert zich om te bouwen aan een degelijke toekomst voor haar klanten en de maatschappij in het algemeen. Naast uitstekende beheerders van spaarformules in TAK 21 en TAK 23 worden zij als expert in pensioenverzekeringen beschouwd.

Verder lezen op de website van NN… 

 

allianz

Allianz en Crelan hebben een strategisch partnership voor het aanbieden van levensverzekeringen.  Met een ruim aanbod aan beleggingsverzekeringen en verzekeringsoplossingen voor pensioenopbouw en bescherming (fiscaal en niet fiscaal sparen) kunnen we de relatie met onze particuleren en professionele klanten verdiepen en verbreden.

Verder lezen op de website van Allianz… 

dkv

DKV is een topper in het verzekeren van uw gezondheid.
Zij scoren vooral door het aanbieden van een exclusief gezondheidspakket. Bovendien wordt uw hospitalisatie efficiënt geregeld op vertoon van uw Medi-Card. Want deze unieke Medi-Card geldt wel degelijk als betaalmiddel.

Verder lezen op de website van DKV… 

Van de Velde - Vandeputte: bank en verzekeringen