Werktuigendagen 2015

WTD Oudenaarde

Op zaterdag 26 en zondag 27 september 2015 is Oudenaarde opnieuw het middelpunt van de Vlaamse landbouwwereld.

Op het gekende terrein van ruim 120 hectare naast de N60 in Heurne vindt dan de 32ste editie van de Werktuigendagen plaats.

De focus van deze beurs ligt op de demonstratie van landbouwmachines. Veel fabrikanten grijpen deze beurs aan om nieuwigheden te presenteren. Het spreekt dan ook voor zich dat alle belangrijke spelers uit de landbouwsector hierop aanwezig zijn en de meer dan 200 exposanten zich van hun beste zijde willen laten zien. Alle praktische gegevens en meer info over de beurs zelf kan u vinden op http://www.werktuigendagen.be

Crelan voorziet alvast een stijlvolle tent waar klanten en prospecten hartelijk worden onthaald door onze agenten en relatiegelastigden landbouw, en terechtkunnen voor een hapje en een drankje.

Ons agentschap biedt 10 relatiekaarten aan (gratis inkom – 1 per gezin), die u eenvoudig kunt winnen door een mail te versturen met vermelding ‘Oudenaarde’ naar eeklo.blommekens@crelan.be en dit op vrijdag 14 augustus. De eerste 10 mails die vanaf 13u binnenstromen horen bij de gelukkige winnaars!